Tuinmeubelen

Tuinmeubelen gezocht? Kijk dan even naar het uitgebreide aanbod bij E-woodproducts Tuinmeubelen  ze hebben 2 vestigingen.

  1. In Gent vindt u onze hoofdzetel en administratief centrum.
  2. In Lebbeke vindt u ons centraal verdeelcentrum voor West-Europa.

U kunt uiteraard ook zelf uw bestelde producten komen ophalen te Lebbeke. Wij bevinden ons op slechts 30 minuten rijafstand van de steden Gent, Antwerpen en Brussel. In Gent kunt u geen producten komen ophalen.


Tips voor het vervoeren van houten tuinartikelen

Bent u van plan om binnenkort u tuin te renoveren of op te knappen, dan is een goede voorbereiding natuurlijk belangrijk u wilt immers geen tijd verspillen. Vaak wanneer de tuin wordt opgeknapt / gerenoveerd krijgt u te maken met zware materialen. Het vervoeren van deze materialen is vaak een lastige karwei waar veel zorgvuldigheid komt kijken. Ten eerste omdat u natuurlijk wilt dat uw nieuwe tuinartikelen onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen en natuurlijk is het vanwege het gewicht lastig te vervoeren. Hierom geeft stremabenelux enkele tips hoe u de klus snel kunt klaren door middel van een goede voorbereiding.

Voorbereiding

Als eerste is het belangrijk om te bepalen wat jij belangrijk vindt om te veranderen in u tuin, wilt u nieuwe bloemen of planten, of wilt u juist nieuwe tuinmeubels in de tuin hebben? Wanneer u dit voor uzelf duidelijk hebt is het de taak om hier een planning voor te maken met wat u wanneer nodig heeft. De kans is namelijk vrij groot dat u niet alle materialen gelijk nodig heeft of kunt plaatsen. Daarnaast kan de renovatie ook nog eens achterstand oplopen wanneer u niet beschikt over de juiste materialen. Probeer hierom een schema te maken van wat u wanneer wilt gaan doen om vervolgens te bepalen wat u hierbij nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen wanneer u een busje moet huren om materialen op te halen.

Busje huren

Zoals vaak voorkomt bij de renovatie van een tuin is een auto niet geschikt om alle spullen mee te vervoeren. Zeker wanneer u een nieuwe tuinset of lounge-set wilt gaan vervoeren zal het lastig zijn om dit met uw eigen auto te doen. Een oplossing hiervoor kan zijn dan om een busje te huren.

Bescherming

U wilt natuurlijk ervoor zorgen dat uw nieuwe tuinset of lounge-set zonder beschadiging aankomt op de plaats van bestemming. Om hiervoor te kunnen zorgen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het materiaal niet kan verschuiven tijdens het vervoer. Een manier om hiervoor te zorgen is door het materiaal op pallets te vervoeren. Zo zou u door middel van een foliewikkelaar de materialen op hun plaats kunnen houden/. Om deze materialen op een snelle en efficiënte manie met folie in te wikkelen, zou u gebruik kunnen maken van een palletwikkelaar.

Biertafel nodig?

Een biertafel is veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn. E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen binnen de 2 werkdagen geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren.

.