Steenkorven – Schanskorven

Wil je graag je tuin verfraaien of ben je op zoek naar een geschikte afrastering of geluidsscherm? Door de plaatsing van een schanskorf kun je levenslang genieten van sfeer en stijl in de tuin. Jouw zoektocht naar een afrastering die perfect aansluit op je wensen kun je direct beëindigen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Profiteer daar onmiddellijk van!

Waarom kiezen voor een schanskorf?

Schanskorven zijn constructies van staalmatten die worden gevuld met natuurlijke materialen. Het is mogelijk om diverse sferen te creëren door te spelen met de hoogtes en breedtes van de schanskorven en de soort breuksteen. Het gebruik van een schanskorf levert een decoratieve oplossing voor verscheidene problemen, omdat alleen de inhoud van de schanskorf opvalt. Een schanskorf is een duurzame oplossing om bepaalde elementen aan het oog te onttrekken of de omgeving te verfraaien.

Enkele vrijblijvende ideeën om een aantal mogelijkheden weer te geven die denkbaar zijn met een schanskorf:

  • Het is mogelijk om de schanskorven af te wisselen met verschillende materialen
  • Een schanskorf als afscheiding kan op één hoogte of aflopend worden geplaatst
  • Er bestaan ook geluidswerende en lichtgewicht schanskorven
  • Veel gebruikte vullingen zijn gerecycled beton en natuursteen, zoals graniet en leisteen

Met steenkorven (ook schanskorven of gabionen genoemd) maakt u de mooiste borders, keerwanden, privacy-muren en geluidsschermen. Of wat dacht u van zo’n gave barbecue?
Klik op de foto hiernaast voor een grote weergave, mooi hé?

Veelzijdig en flexibel
Deze steenkorven zijn door hun ontwerp zeer flexibel in opbouw. U kunt de vorm zelf aanpassen* met stappen van 10 cm (in breedte en hoogte) en 5 cm (diepte). Met een stapelbreedte van minimaal 20 cm is de Gofy steenkorf ideaal voor een tuinafscheiding. U kunt de REDSUN steenkorven vullen met uiteenlopende materialen zoals stenen en glas. Zo ontstaat een persoonlijk ontworpen geheel, wat voor verschillende doeleinden is te gebruiken.

Anders dan de natuurlijke tuinafscheidingen zoals heggen en coniferen of de houten schuttingen, is een afscheiding van schanskorven. Het staaldraad en de natuurlijke materialen zoals keien en brokken geven uw tuinafscheiding een stoer en robuust uiterlijk. Wat zijn schanskorven? Schanskorven zijn gemaakt van roestvrij staaldraad gevuld met natuursteen keien of brokken. Het is een onderhoudsvrije oplossing voor uw tuin. De kleur van de keien kunt u zelf bepalen. Van neutraal Ardenner Grijs tot warme Yellow Sun Extra brokken. En dat in verschillende maten. Soorten schanskorven. Er zijn verschillende soorten schanskorven te koop. Eén van de mogelijkheden is de Fixed Schanskorven van Firmus Products. Een steenkorf met een vaste breedte maat van maar 23 cm. Omdat de korven kant en klaar zijn, is het plaatsen vergemakkelijkt. Natuurlijk is het raadzaam om de voorgeschreven plaatsingsadviezen altijd te lezen! Onze adviseurs helpen u graag.

Schanskorven laten plaasten? Bent u op zoek naar schanskorven als afsluiting voor in uw tuin? Dan bent u Thienpont Schanskorven aan het juiste adres. Bij Thienpont in Ninove kunt u kwalitatieve schonskorven bestellen en laten plaatsen. Onze schankorven zijn degelijk van prijs en hebben een lange levensduur. Ons vakkundig team plaat de schanskorven zowel bij particulieren als bedrijven. Ondek hier op onze website wat wij nog doen naast het plaatsen, leveren en ontwerpen van schanschorven